23948sdkhjf

Vognmand starter danseforening

Selv det ikke er blevet til aktuel deltagelse i den populære TV-konkurrence "Vild med Dans", er der stadigt gang i danseglæden hos vognmændene.
Formanden for DTLs Kran-Blok Erfa, Frank Segall fra Esbjerg, er et synligt bevis på, at nogle vognmænd har overskud til at svinge de mere eller mindre rytmiske former under ordnede forhold.

Han er i ordets bedste betydning vild med dans. Derfor har han taget initiativ til at etablere en danseforening med det særprægede navn "De 17 trin". Han har genbrugt navnet på et ældre musiksted i Esbjerg, der havde 17 trin op til salen, hvor det foregik. Finurlig som han er, lægger han vægt på, at 17 er et primtal, som intet andet tal går op i. Eller overført til dansesproget – umuligt at komme i takt med.

For dem, der har lige så mange venstrefødder som en vis Kristian Jensen, er der hjælp at hente. Frank Segall har hyret en professionel danselærer, som hver tirsdag står til rådighed på det bonede gulv i festsalen på Spangsbjergskolen. Både for de uøvede og de, der er lidt mere fortrolig med at udfolde sig på et dansegulv.

For de mere avancerede dansere er der mulighed rock’n roll og Dirty Dancing på programmet.

Et kompromis

Går man Frank Segall lidt mere på klingen, erkender han, at etableringen af danseforeningen er resultatet af et kompromis mellem ham og hans kone Helen.

De skulle finde en fritidsinteresse, som de kunne være fælles om. Da hans kone ikke syntes, at orienteringsløb var det mest spændende i denne verden, og Frank Segall ikke så nogen fremtid i peddigrør, blev de enige om at satse på noget, som de begge havde lyst til.

Det blev til dansen, som de tidligere har dyrket aktivt i 10 år i den lokale sportsforening.

- Dans giver sved på panden, og vi får nogle sjove og afslappende timer sammen, siger den danseglade vognmand, som med et glimt i øjet tilføjer, at Kran-Blok Erfa-formanden endnu en gang er foran resten af branchen. Nu gælder det om at få de lokale vognmænd i Esbjerg og nærmeste omegn op af lænestolen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065