23948sdkhjf

Drømmehjælp til iværksættere

Drømmen om egen virksomhed lever hos mange trods krisesnak og kedelige konjunkturer.
Nu får op mod 16 driftige iværksættere hjælp til at kickstarte deres drøm om at blive selvstændige.

Det sker, når Iværksætterpakken.dk indbyder til et nyt, intensivt seks-ugers kursus – et målrettet uddannelsesforløb, der viser nye iværksættere vejen fra idé til egen virksomhed.

Det er anden gang, at kurset i Horsens finder sted. Første gang var i foråret 2010, og det blev en stor succes. Ud af de 12 deltagere er over halvdelen allerede i gang som selvstændige - og flere er godt på vej.

- Det beviser, at det kan lade sig gøre – og at der er masser af iværksætterideer i Danmark, siger Lene Lundquist, der som indehaver af Lundquist Human Resource, står bag den nye uddannelse i samarbejde med Kursuscenter BCH i Horsens.

Vende udviklingen

- Nye tal viser, at antallet af iværksættere er faldende. Dette kursus skal være med til at vende denne udvikling

Deltagerne hjælpes igennem en række af de problemstillinger, man skal tage højde for som iværksætter. Det kan blandt andet være:

• Analyse af forretningsgrundlaget.

• Synlighed på markedet.

• Økonomisk overblik.

• Salg og kundepleje.

Deltagerne kan vælge at slutte de seks ugers uddannelse af med en merkonomeksamen i virksomhedskommunikation, salgsplanlægning og kundeforståelse.

Løfter i flok

Erhvervschef Torben Busk fra Horsens Erhvervsråd er begejstret for Iværksætterpakken.dk. For ham er det endnu et bevis på, at Horsens løfter i flok.

- Vi sætter stor pris på, at private bidrager til at støtte og udvikle lokale iværksættere og virksomheder.

- Vi er meget glade for Lene Lundquists engagement og resultater, og håber at der også i fremtiden, bliver flere offentlige og private samarbejder om at øge væksten – og ikke kun i Horsens.

Efterårets kursus finder sted på Kursuscenter BCH og Vitus Bering Innovation Park i Horsens. Kurset løber fra den 30. august til den 8. oktober 2010.

Der er info-møde om kurset på Vitus Bering Innovation Park på tirsdag den 17. august kl. 10.00-12.00.

Læs mere på www.iværksætterpakken.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078