23948sdkhjf

Åbent hus hos Finans Nord

Finans Nords lager med brugt materiel ved Taulov svinder ind. Indgangen af brugt materiel fra konkurser er nemlig faldet markant, og samtidig er der bedringer i omsætningen hos flere kunder.
Tilstandene på transportområdet går nu mod en normalisering. Det mærker man hos en af landets største finansieringsselskaber på området, Finans Nord. Efter et meget stille år oplever man, at branchen nu igen rører på sig.

- Generelt ser vi en bedring i omsætningen hos vores kunder, hvilket er meget positivt, siger direktør Tommy Svendsen, Finans Nord.

- Niveauet er dog fortsat lavere end i 2008, men tendensen går i den rigtige retning

- Men den generelle fremgang betyder, at vi igen mærker øget efterspørgsel på finansiering af både nye og brugte mærker og modeller over en bred kam, siger han.

Pladsen krymper

Fremgangen i markedet samt de færre maskiner fra konkurser betyder også, at materielsamlingen i Taulov nu krymper betragteligt.

- Det har aldrig været vores hovedbeskæftigelse selv at sælge brugt materiel, men der har været et behov for at få ryddet op og solgt ud. Nu går tingene i den rigtige retningen, og det betyder også, at vi kan øge fokus mod det, vi reelt er til for – finansiering af løsninger, understreger Finans Nord direktøren.

Her i september er det i øvrigt et år siden, at Finans Nord åbnede sit leasingcenter i Taulov. I den anledning blev der holdt åbent hus i weekenden 18.-19.september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07