23948sdkhjf

Fyldestationer fra Ava

Flere og flere biler er udstyret med aircondition, og at markedet for kompressorer er eksploderet i denne sæson.
Ava, som gennem mange år har solgt AC- og kølerdele, går nu for alvor ind i at kunne levere hele programmet, og benyttede således Automechanika til at lancere selskabets nye fyldestationer.

Det nye tiltag betyder, at Ava Danmark i Horsens, som styres af ægteparret Inger L. og Allan B. Nielsen, udvider med 150 nye numre.

- Vi vil forsøge at skubbe til det danske prisniveau, som er alt for højt i forhold til for eksempel Tyskland og Sverige, og det er synd. Det handler jo om at bevare den danske konkurrenceevne, så vi kan bibeholde reparation og service af AC hjemme i Danmark, mener Allan B. Nielsen.

- Med det nye program kan vi gå bredere ud, og vi tror, at vi kan servicere vores kunder bedre, ligesom vi får et bedre flow på vores lager, supplerer Inger L. Nielsen.

Hun peger på, at flere og flere biler er udstyret med aircondition, og at markedet for kompressorer er eksploderet i denne sæson.

Ava Danmark har hele 17 år på bagen og dækker hele Norden.

Ava står også stærkt inden for AC til lastbiler og busser, som har brugt aircondition i flere år end personbilerne. Det nye udstyrsprogram gælder også de store køretøjer.

- Vi håber nu at få bedre fat i AC til de store køretøjer i Danmark, konstaterer Allan B. Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079