23948sdkhjf

Transportgruppen mærker stigende efterspørgsel

Foråret og sommeren har fået danskerne på internettet. Krukker, cykler og havemøbler puttes i stor stil ned i den elektroniske indkøbskurv - og det mærker man hos Transportgruppen.
Transportgruppen kører blandt andet med varer handlet over internettet hos flere af de større detailkæder, og transportfirmaet har mærket en klar stigning i kørslerne med varer til de nethandlende danskere.

- I de seneste måneder er efterspørgslen tredoblet fra kunder, der skal have leveret varer, som de har købt på nettet, siger Peter Bjerregaard, adm. direktør i Transportgruppen.

- Det er helt tydeligt, at der er ekstra mange af de varer, som relaterer sig til ude- og fritidsliv.

Nethandel skaber vækst

I det hele taget er nethandlen i Danmark i vækst, og det er en udvikling, Peter Bjerregaard tror, vil fortsætte.

- Danskerne handler på nettet, fordi det er nemt og bekvemt. På nettet får man hurtigt et overblik over, hvor man kan gøre den bedste handel. Hjemme foran computeren kan man med et par klik for eksempel bestille et legehus til en god pris med levering lige til døren - og det er noget nemmere, end at skulle hente det selv.

- Det vil flere og flere benytte sig af, mener Peter Bjerregaard

Stadig mere internethandel

Det er også en udvikling, som Transportgruppen satser på at få sin andel i.

- Nethandlen er stærkt opadgående, og vi kommer til at håndtere stadig flere forsendelser for vores erhvervskunder, som sælger til private over internettet.

- Når det ikke lige er forårs- og sommervarerne, vi kommer med, er det typisk de større varer som motionscykler, senge, klædeskabe og sofaer, vi leverer, siger Peter Bjerregaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094