23948sdkhjf

Blue Water sælger sit hovedkontor

Dong Energy har indgået en lejeaftale om overtagelse af Blue Waters hovedkontor på Esbjerg Trafikhavn og et pakhus, som opføres ved siden af kontoret.
Blue Water bygger et nyt hovedkontor til sig selv på nabogrunden. Det bliver tre gange så stort som det nuværende hovedkontor, som blev taget i brug for kun fem år siden.

- Det nuværende hovedkontor er på 2500 kvadratmeter og har plads til 75 ansatte. Det nye byggeri vil bliver på 6.500 kvadratmeter og få plads til 200 ansatte, fortæller adm. direktør Kurt Skov, Blue Water.

- Det nye hovedkontor vil stå færdigt i forsommeren 2011.

Samler off shore-aktiviteter

DONG Energy ønsker at samle sine kontorfaciliteter på Esbjerg Havn under ét tag sammen med lagerfaciliteter og pipeyard (rørplads). Kontoret vil blive bemandet med personale fra DONG E&P og DONG Power Renewables, der er beskæftiget med henholdsvis efterforskning og produktion af olie og gas og desuden produktion af vindkraft.

DONG Energy og Blue Water har i forvejen et samarbejde i Esbjerg i forbindelse med losning og lastning af forsyningsskibe til Nordsøen, lagerfaciliteter samt pipeyard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068