23948sdkhjf

DFDS møder den russiske præsident

DFDS fik stor anerkendelse for sit mangeårige engagement i Rusland, da den russiske præsident Medvedev som den første russiske statsleder i over 40 år gæstede Danmark i slutningen af april 2010.
Tirsdag den 27. april var DFDS’ adm. direktør Niels Smedegaard inviteret til Dronning Margrethes statsmiddag på Fredensborg slot for den russiske regering. Til stede var også den danske regering og en udvalgt gruppe af virksomhedsledere, hvis virksomheder har væsentlige interesser i Rusland.

Dagen efter havde statsminister Lars Løkke Rasmussen inviteret en række danske virksomhedsledere til frokost i statsministeriet med præsidenten og hans delegation af ministre og embedsmænd.

Personligt møde med Medvedev

Den russiske regering har et tydeligt ønske om at udvikle erhvervsrelationerne med danske virksomheder, og det understregede præsident Medvedev ved at gennemføre personlige møder med nogle enkelte virksomhedsledere, blandt andet Niels Smedegaard.

- Det var naturligvis en helt enestående mulighed for at fortælle om vores samarbejde med russiske partnere og de muligheder, vi ser på de russiske markeder, fortæller Niels Smedegaard til DFDS’ interne nyhedsbrev.

Inviteret til Moskva

- Medvedev viste stor interesse for vores ønsker om at udvikle transportsamarbejdet yderligere, og han anbefalede, at vi startede en dialog med den russiske transportminister Igor E. Levitin, som jeg mødte efterfølgende," fortæller Niels Smedegaard.

Den russiske transportminister inviterede i øvrigt Niels Smedegaard til Moskva for at fortsætte dialogen om udviklingen af samarbejdet.

Mødet med Medvedev er en stor cadeau til DFDS og især til DFDS’ vicedirektør Peder Gellert Pedersen for de relationer, han har opbygget til russiske partnere gennem mange år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063