23948sdkhjf

Lettere til Vestafrika

I slutningen af oktober vil det italienske Grimaldi Line forbedre sin service mellem Middelhavet og Vestafrika.
Der er tale om en ny 18-dages service, der forbinder Salerno, Genova, Marseille og Valencia i Middelhavet med Dakar, Lomé, Cotonou, Lagos, Luanda, Pointe Noire, Douala, Abidjan, Tema, Takoradi, Banjul, Monrovia, Libreville, Boma, Conakry & Freetown i Vestafrika.

Forbindelser til det øvrige Grimaldi-netværk kan ske via Salerno, Valencia eller Dakar. Det gælder for eksempel SAM-servicen til Sydamerika, som for tiden oplever stor vækst.

Alle fragttyper accepteres på de nye forbindelser: containere, projekt last og ro/ro, herunder biler og varevogne.

Slipper for Antwerpen

- Der er tale om en væsentlig bedre service fra Middelhavet til Vestafrika/Sydamerika, fortæller Simon Helsing fra Niels Winther & Co., der er Grimaldis agent i Esbjerg.

- Hidtil har godset skullet via Antwerpen. Det gjaldt for eksempel også, hvis vi for eksempel havde gods fra Izmir i Tyrkiet til Vestafrika. Det kan nu klares ved en omladning i Middelhavet - og dermed spares godset for en lang sejltur.

- En anden væsentlig fordel er, at vi nu kan sende tomme containere fra Vestafrika til Middelhavet mod hidtil til Antwerpen eller Hamburg

- Det har betydning for en masse italiensk gods, der skal til Danmark. Her har vi i nogle gange oplevet mangel på tomt udstyr.. Det vil vi langt bedre kunne undgå nu, siger Simon Helsing.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063