23948sdkhjf

Ny stor-kontrakt til BWS

Blue Water Shipping har indgået en aftale med den hollandske virksomhed SBM Offshore om at udføre al logistik i forbindelse med projektet ombygningen af et tankskib, der skal sættes ind på et oliefelt ud for Brasiliens kyst.
Projektet hedder "FPSO Cidade de Paraty". Der er tale om et projekt, hvor man vil ombygge et tankskib til en flydende forsyningsstation (FPSO - Floating storage, production and off-loading produktionstankskib). Det er hele logistikken i forbindelse med ombygningen af skibet, som Blue Water skal stå for.

Skibet ligger i øjeblikket på Keppels skibsværft i Singapore, hvor de første, store ombygninger foretages. Det drejer sig blandt andet om:

* ombygning af skroget,

* fremstilling og installering af flare-tårn,

* fremstilling af helikopterdæk og

* installering af dele af modulerne på dækket.

Involverer flere afdelinger

FPSO-skibet forventes at forlade Keppels skibsværft i første halvår af 2012 med kurs mod Brasilien, hvor den endelige fremstilling og ombygning skal foretages.

Projektet forventes at tage 30 måneder og vil involvere flere af Blue Waters kontorer i Rio de Janeiro, Houston, Singapore, Rotterdam og Esbjerg.

"FPSO Cidade de Paraty" er det andet, større projekt, som er vundet af Blue Water Shipping i Rio de Janeiro inden for de seneste seks måneder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063