23948sdkhjf

Der er rift om FDE Fonden

36 ansøger om at få del i de første penge, som den nyoprettede fond udlodder.
Nogle vil blive glade, andre vil desværre blive skuffede, men der er ikke penge i FDE Fonden til at honorere alle, der har søgt om at komme i betragtning ved FDE Fondens første uddeling. Tilsammen løber ansøgningerne op i cirka otte millioner kroner, og så mange penge er der ikke til udlodning.

"Der er kommet ansøgninger fra hele landet, og det bliver svært at vælge imellem dem. Der er mange velkvalificerede ansøgere med mange gode formål," siger formanden for FDE Fonden, den tidligere administrerende direktør i ITD Jens I. Petersen.

De 36 ansøgninger fordeler sig meget ligeligt mellem de kriterier, der kan søges efter. Det kan være et historisk formål, et socialt formål, støtte til vidensspredning og uddannelse, forskning og innovation eller image. Fælles for kriterierne er, at de skal have relation til og/eller være til gavn for transport- og logistikbranchen.

Afgørelse i november

Jens I. Petersen oplyser, at ansøgningerne nu er ved at blive gennemgået, og på et bestyrelsesmøde den 25. november 2010 vil der blive taget stilling til, hvilke ansøgninger der skal nyde fremme.

- Der er ikke sat en dato for, hvornår og under hvilke former uddelingen af de første fondsmidler skal foregå, men det vil blive i første halvdel af december, oplyser Jens I. Petersen.

Foruden Jens I. Petersen består bestyrelsen af ITD's formand og næstformand, Mogens Therkelsen og Peter Provstgaard, direktør for FDE John V. Thomsen, direktør Sven Buhrkall, advokat Anders Hjulmand og direktør Tove Sommer Juhl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07