23948sdkhjf

Blue Water åbner sit kontor i Shanghai

Vindmølleindustrien er i kraftig udvikling i Kina, og med Blue Waters store involvering inden for netop dette område, ligger det som grund for beslutningen om at åbne eget kontor i Pudong New District i Shanghai.
Blue Water har været aktiv i Kina i mange år og har siden november 2003 haft eget kontor i Qingdao med globale transporter af fødevarer som primært forretningsområde. Generel luft- og søfragt derimod varetages af vor mangeårige agent, Cargo Services, med 28 kontorer rundt omkring i hele Kina.

Blue Water Shanghai vil kunne drage fordel af Blue Waters brede erfaring og store viden inden for vindmøllelogistik såvel som vor globale ekspertise inden for projekttransport for olie- og gasindustrien. Kontoret bemandes af erfarne folk - både kinesere og danskere - med specialviden i losning, lastning, survey og projekttransport, og vil blive ledet af Arne Iversen, der har en mangeårig baggrund i Blue Water bl.a. fra Mellemøsten og senest fra Blue Water første afdeling i Kina - i Qingdao.

Kinas vindmølleindustri er i dag verdens største med mere end 70 producenter og et stort antal udenlandske virksomheder, som har startet produktion i Kina. Mange af disse virksomheder ønsker nu at eksportere til nabolandene samt Europa, USA, Sydamerika m.fl., og Blue Water vil i den forbindelse kunne tilbyde vor assistance baseret på firmaets mangeårige ekspertise fra transport og håndtering af vindmøller i Europa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125