23948sdkhjf

Stena Line udvider rutenettet

I samarbejde med DFDS vil Stena Line fra den 1. september 2010 kunne tilbyde sine godskunder to nye ruter: Esbjerg-Harwich og Esbjerg-Immingham.
- Hermed fortsætter vi vores ekspansionsstrategi, siger Stena Lines adm. direktør Gunnar Blomdahl.

- Vi er nu i stand til at give vores kunder flere alternativer til transport mellem Skandinavien og Storbritannien. De nye ruter er et meget godt supplement til resten af vores netværk.

Aftalen med DFDS er en såkaldt "space charter", hvor Stena Line køber kapacitet på DFDS skibe på ruten. Stena Line markedsfører ruterne under eget mærke, mens DFDS står for det operationelle ansvar.

- Der er en stor efterspørgsel efter transport mellem Danmark og Storbritannien, så vi styrker vores position betragteligt i dette marked, fortsætter Gunnar Blomdahl.

- I kombination med vores eksisterende rutenet vil vi kunne tilbyde vores kunder en effektiv samlet transport løsninger til både kontinentet og Storbritannien, samt tilstødende lande som Holland og Irland.

Med tilføjelsen af de to nye ruter, vil Stena Line have i alt 19 ruter fra og til Skandinavien og Storbritannien.

Aftalen mellem DFDS og Stena Line er kommet i stand efter DFDS' køb af Norfolkline og er betinget af godkendelse af de berørte konkurrencemyndigheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078