23948sdkhjf

VBG rykker ind

Messearrangøren har sit eget showroom og glæder sig til at præsentere nyheder.
Der skal være plads til alle de andre - derfor rykker VBG på Vestfyn Trækker selv inden døre i sit permanente showroom. Her viser VBG selvfølgelig sin revolutionerende MFC-kobling, som inden længe også fås med fuldintegreret hydraulik.

VBG har også to demobiler med til at demonstrere den automatiske kobling.

- Vi når forhåbentlig at få en lidt speciel lastbil med, nemlig en distributionsbil, som har valgt en MFC-kobling, fordi de har en del natdistribution. For at øge sikkerhed ved arbejdet i mørket, har de monteret MFC-kobling, forklarer VBG-direktør Per Mikkelsen.

VBG præsenterer desuden skydetag fra Sesam og Edscha, to brands som VBG selv har overtaget. I den forbindelse har VBG ansat en ny medarbejder, som skal være serviceorgan overfor opbyggerne og bistå dem med teknisk rådgivning og support.

- 2009 var på mange måder et rigtig hårdt år og en kæmpe stor udfordring. Vi har som så mange andre også måttet sige farvel til medarbejdere og kompetencer - det kan ikke være anderledes, når omsætningen falder. Vi er ansvarlig overfor vore ejere, siger Per Mikkelsen.

Han peger på, at VBG til dels er afhængig af førstegangs-monteringer - og dem har der i sagens natur ikke været mange af i 2009.

- Jeg tror, vi har set, hvor dybt krisen stikker, men ikke hvor lang den er, siger VBG-direktøren, der tror, at vi skal hen omkring årsskiftet før tingene langsomt normaliseres.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078