23948sdkhjf

Positive signaler

Denne avis, du sidder med i hånden nu, er et særsyn i den danske transportmedieverden. Ja, hvis vi skal svinge os helt op, er det vel nærmest historisk: Vestfyn Trækkers messeavis er nemlig lavet af Transportmagasinet og Danmarks Transport-Tidende i fællesskab.

VBG-direktør Per Mikkelsen var idémanden til samarbejdet, og vi to chefredaktører var straks med på ideen. Hvorfor ikke prøve noget nyt!

Samme mod udviser VBG og udstillerne. Midt i et svært 2009 sagde de ja til en større og bedre udgave af Vestfyn Trækker 2010.

Det har været positivt, at snakke med de mange udstillere til denne avis. Over næsten hele linjen lyder meldingen: Ja, det har været svært i 2009, men nu går det langsomt fremad igen og vi tør tro på fremtiden. Det er rart at høre – og det er bestemt også rart at skrive om.

Mange tror jo, at vi journalister helst kun vil skrive de negative historier. Ja, der er endda nogle, der påstår, at hvis blot journalisterne ikke havde skrevet om finanskrisen, så havde den ikke fundet sted. Faktisk er det sådan, at vi helst vil skrive de positive transport-historier og der skal ikke herske tvivl om, at vi glæder os over bedring i branchen – vi er jo en del af den og lever også af, at det går transport- og logistikbranchen godt.

Derfor ønsker vi alle udstillere og besøgende nogle gode dage på Vestfyn Trækker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063