23948sdkhjf

Skelhøje på plads

Arbejder konstant på at optimere vægten på deres opbygninger.
Skelhøje Vognfabrik (SVF) er blandt de faste udstillere, og på stand U40 viser virksomheden sine styrker inden for korn- og foderstofskøretøjer i forskellige varianter, overbygninger, korn spidser samt hydrauliske snegle.

Skelhøjes medarbejdere har i den sidste tid brugt kræfter på at optimere vægten på opbygningerne for at give plads til mere lastekapacitet. I år har SVF blandt andet bygget knækladsvogne, en kærre med hydrauliske rampe og vogntog med presenningsopbygning.

Det nyeste skud på stammen er en 4-akslet udtrækspåhængsvogn, med blandt andet fire meters udtræk, åben seng, lav egenvægt og andre specialiteter.

Skjern Bremser og Skelhøje Vognfabrik har valgt at skifte leverandør inden for containerhåndtering. Den nye leverandør er VDL, som kan levere et komplet program inden for krog- og wirehejs.

Det nye VDL-wirehejs, kan leveres med bagtip, 3 vejs-tip samt 2-vejs bag- og sidetipper. Kroghejs systemer leveres efter kundespecifikke ønsker med optrækskapacitet fra 6 til 40 ton, hvilket gør VDL yderst fleksibel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063