23948sdkhjf

En ven i lovjunglen

TungVognsSpecialisten hjælper vognmænd og chauffører.
Køre- og hviletidsspøgelset ødelægger stadig nattesøvnen for mange chauffører og vognmænd; men der er kvalificeret hjælp at hente hos TungVognsSpecialisten, så chauffør og vognmand kan undgå de voldsomme bødestraffe.

- Vi er en lille rådgivningsvirksomhed. Vestfyn Trækker er en oplagt mulighed for møde vognmændene og chaufførerne og fortælle om, hvad det er vi kan gøre for at hjælpe dem i hverdagen, siger Carl Peter Frederiksen, fra TungVognsSpecialisten.

Den forhenværende færdselspolitimand med speciale i lastvogne og busser, tilbyder ikke kun rådgivning, men også praktisk hjælp eksempelvis i form af en forebyggende ’politikontrol’, hvor virksomheden får klar besked om, hvor der er problemer.

- Vi tilbyder også hjælp i forbindelse med virksomhedskontroller, hvor transportvirksomheden skal indsende alle data i form af diagramark og digitale data fra tachografen ind til myndighederne.

- Det er en omfattende proces, som vi tilbyder at udføre for virksomheden. Det gælder også udarbejdelse af svar i forbindelse med eventuelle overtrædelser, og indsamling af den nødvendige dokumentation, forklarer Carl Peter Frederiksen.

Rådgivningsvirksomheden tilbyder også upload og opbevaring af digitale data fra tachografen.

TungVognsSpecialisten tilbyder også rådgivning på en lang række andre godstransport-relaterede områder, herunder særtransporter, ADR-rådgivning og anlæg af spejltestanlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.535