23948sdkhjf

Selvkørende løftevogne

N. P. Trucks er på hjemmebane på Vestfyn Trækker.
Atter i år er N. P. Trucks med på Vestfyn Trækker-messen. Firmaet forhandler gaffeltrucks, pallevogne og lagermateriel – i alle størrelser og kapaciteter. Det vil man få at se på messen, lover Mette Just, som er ansvarlig for salget på firmaets afdeling i Roskilde.

- Vi glæder os til at være med på messen i Ejby og vise vores produkter, siger hun.

- Vestfyn Trækker er både en hyggelig og givtigt messe at være med på. Der kommer mange besøgende, og det er typisk fagfolk, som kommer, og som har en reel interesse i at høre nærmere om produkterne.

I år udstiller N. P. Trucks blandt andet selvkørende løftevogne fra det danske firma Logitrans i Ribe.

- Løftevognene er små og kompakte. De er perfekte til brug på lastbilen, fortæller Mette Just, som også fortæller, at N. P. Trucks er eneforhandler af Logitrans’ produkter herhjemme.

N. P. trucks er også forhandler af det amerikanske mærke Crown, som producerer lagermateriel – lige fra små løftevogne til store smalgangstrucks, der bruges i højlagre.

På messen vil man ikke få de største Crown-produkter at se, men der kommer et par selvkørende løftevogne og stablere med ståplade.

- Vi tager faktisk en verdensnyhed med på messen, fortsætter Mette Just.

- Det er den nye selvkørende løftevogn Crown WT3040 – med ståplade. Den kører på el og har en kapacitet på 2.000 kg. Gaffellængden er 1150 mm., men de kan fås i forskellige størrelser – fra 1000 til 2400 mm. Løftevognen har venderadius på 1693 mm, men kan også fås i en version med venderadius på 2119 mm. Den vejer 581 kg uden batteri.

N. P. Trucks forhandler også Mafi terminaltrækker og de japanske TCM gaffeltrucks. Eksempler på disse to mærker vil naturligvis også være at se hos VBG, ligesom man vil udstille en pallevogn med digitalvejesystem.

Der bliver også en udvalg af almindelige håndløftevogne, som kan leveres i alle længder, bredder og hjulmonteringer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063