23948sdkhjf

Logiteam lægger ruten

Det er let at planlægge den optimale rute for den enkelte bil og for hele virksomhedens vognpark.
Logiteam repræsenterer PTV / Map&Guide i Skandinavien. Map&Guide er et avanceret optimeringsværktøj til ruteplanlægning.

- Vi forhandler både navigations- og kontor-planlægningssystemer, fortæller Thue Madsen.

- På Vestfyn Trækker fokuserer vi på vores ruteplanlægnings- og optimeringsværktøj i Map&Guide. Systemet er førende i Europa, når det gælder digitale kort og de tilhørende ruteplanlægnings-algoritmer.

- Det gør det let for disponenten hos vognmanden eller speditøren, at planlægge den optimale rute for den enkelte bil og for hele virksomhedens vognpark.

- Systemet gør det også let at beregne prisen på de enkelte transporter – uanset om der er tale om national distributionskørsel eller internationale transporter.

Systemet medtager automatisk ekstra udgifter som vejbenyttelsesafgifter som den tysk maut eller bro- og færge takster. Det medregner også den tid, transporten tager inklusive køre- og hviletid.

Logiteam fremviser også selskabets tracking-løsninger, der giver virksomheden overblik over, hvor bilerne køre på hvilket tidspunkt.

- Vores tracking-systemer opsamler en lang række data, som virksomheden kan bruge til at optimere driften, siger Thue Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.71