23948sdkhjf

Blandede Volvo-bolsjer

Autohuset Vestergaard i Odense tilstræber at have "lidt af det hele" med til Vestfyn Trækker.
Når man har det hele – fra den vævre distributionsbil til den tunge trækker - vil man også gerne vise lidt af det hele. Ud fra den devise præsenterer Autohuset Vestergaard, Odense, så at sige en pose blandede Volvo-bolsjer – alt sammen i lækker indpakning.

Bolsjet over dem alle bliver en Volvo FH16 6x4 med 700 hk, som har været omkring OA Opbyg, der har skabt noget af en seværdighed. Blokvognstrækkeren har XXL-førerhus og er forsynet med alufælge, euro 5-motor, sikkerheds+-pakke, spoilerpakke, udsynspakke ligesom der er gjort noget ekstra ud af indretningen med blandt andet 19-tommers fladskærms-tv.

Blokvognstrækkeren er desuden opbyget med hydraulik, skabe, fuld dørkplade og OA Opbygs særlige modulaksel.

Volvos kommer med sin egen udstillingstrailer, hvor der selvfølgelig er Volvo-merchandise, ligesom der er præsentation af flådestyringsprogrammet Dynafleet, Autohuset Vestergaards egen brugtbils-hjemmeside www.avtrucks.dk, Volvo Finans mm.

- Vi har ikke deciderede nyheder med, men vi viser lidt af dette hele FH-, FL- og FE-modeller, siger salgschef Kent Schärfe fra Autohuset Vestergaard, der desuden glæder sig over, at Volvo ikke kun præsenteres på Autohuset Vestergaards egen stand, men også hos en række opbyggere.

- På den måde er vi spredt lidt ud over hele pladsen, lyder det glædestrålende fra Kent Schärfe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094