23948sdkhjf

Hold førerhuset rent

Ny kampagne - Rene veje nu - starter på mandag. Det handler blandt andet om at gøre rent i bilerne og førerhuset på rastepladserne, og ikke ved at smide skod og æbleskrog ud af vinduerne, mens man kører.
I anledning af kampagnen vil miljøminister Karen Ellemann på mandag den 27. september trække i arbejdstøjet og være "skralde-kvinde" i en halv time på rastepladsen ved Karlslunde Vest (retning mod Jylland og Fyn).

Hun vil tømme biler og førerhuse for slikpapir, mad-emballage, skod og andre ting, som har det med at flyde inde i bilerne.

Desuden tilbydes bilister og chauffører et gratis "skraldetjek" af førerhuset på rastepladsen Karlslunde Vest og Kildebjerg Nord (på Fyn) hele mandagen.

Et rundspørge viser, at 59 procent af de danske bilister indrømmer, at de har smidt affald ud af bilen.

Programmet ser således ud

9.00-9.30 vil miljøminister Karen Ellemann - iført arbejdstøj - udføre skraldetjek på de biler og lastbiler, der kommer til rastepladsen ved Karlslunde Vest.

Når miljøministeren har forladt rastepladsen, vil Vejdirektoratets folk fortsætte med at lave skraldetjek både i Karlslunde og på rastepladsen Kildebjerg Nord frem til kl. 17.00.

I Karlslunde vil der være opstillet en kæmpe container, som giver et indblik i, hvor meget affald Vejdirektoratet går og samler op.

15 partnere

Det er organisationen Hold Danmark Rent, som står bag Rene Veje Nu-kampagnen sammen med 15 partnere:

Advance - Business Danmark - DAMCO - Dansk Design Center - Dansk Retursystem - Falck - FDM - ITD - McDonald's - Plastindustrien i Danmark - Q8 - Radio100FM - Tulip - Uno-X - Vejdirektoratet.

Læs mere på disse links

http://www.holddanmarkrent.dk

http://www.reneveje.nu
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063