23948sdkhjf

Aksler og religion

Danske vognmænd går glip af store besparelser, fordi de tænker for traditionelt med hensyn til valg af aksler, mener direktøren hos Bevola, Tommy Horn.
Det danske marked udvikler sig for langsomt på akselsiden til anhængere og trailere. Der mangler åbenhed og viden om nye produkter på markedet.

Det mener man hos Bevola, som også er klar til at trække konsekvenserne op. Konsekvensen er nemlig, at danske vognmænd ikke får del i de store økonomiske besparelser og klimamæssige forbedringer, der ligger i den sidste nye akseludvikling.

- Vi har i en årrække bearbejdet det svenske marked med et helt unikt akselkoncept, forklarer Bevolas adm. direktør Tommy Horn.

- Flere af Sveriges største opbyggere har set fordelene og bruger nu i stigende grad de nye aksler fra verdens største akselleverandør, amerikanske Meritor.

Meritors aksler håndteres og leveres gennem Bevola i Sverige, og nu introduceres de også i Danmark.

- Meritor har udviklet en enestående akselnyhed "Euroflex" der i kombination med vores eget aksel-justeringskoncept CAAC levere markedets største fordele i vægt, komfort, styrke, holdbarhed, funktion, service og økonomi.

- De svenske vognmænd, der har valgt Meritor, kan dokumentere store besparelser på brændstof, reparationer og dækslid, siger Tommy Horn.

Bevola er indenfor de seneste par år blevet den næststørste leverandør af aksler i Sverige.

Fortsætter den positive udvikling, er førstepladsen inden for rækkevidde.

Mere kvalitet

- Vores akselløsning understøtter i langt højere grad lastbilproducenternes bestræbelser og store udviklingsomkostninger til mere effektive og miljøvenlige lastbiler.

- Disse bestræbelser er ikke noget værd, hvis man sætter en hænger eller en trailer bagefter som trækker skævt. Så mister man alle de gode intentioner, siger Tommy Horn.

- Det hele handler om kvalitet i alle led og komponenter, men vigtigst er, at chassisrammen og akslerne er korrekt udmålt og korrekt justeret.

Mere inspiration

Bevola er på Vestfyn Trækker og viser nogle af akslerne fra Meritor, men vigtigst er, at de besøgende kan få en snak med Bevolas eksperter om alle fordelene i det nye akselkoncept.

- Vi vil gerne give vognmændene et bedre grundlag for at turde tænke anderledes.

Udover aksler kan de besøgende se en hel verden af spændende produkter og nyheder, der kan give inspiration til næste gang, der skal købes eller bygges nyt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094