23948sdkhjf

Alle dødsulykke i trafikken skal analyseres

Antallet af trafikdræbte skal reduceres yderligere. Derfor skal hver eneste dødsulykke i trafikken analyseres til bunds for at give øget viden om omstændighederne bag alle trafikdrab i Danmark.
For at blive klogere på, hvilke initiativer der skal til for at nedbringe antallet af trafikdræbte, vil Trafikministeriet gennemføre grundige analyser af hver enkelt dødsulykke.

Projektet, som løber over de næste tre år, går i luften lige efter påske, hvor Vejdirektoratet, de lokale politikredse og kommunerne vil gennemgå alle dødsulykker for at forstå baggrunden for ulykken.

Gennemgangen af de enkelte ulykker vil danne baggrund for en årlig rapport, hvor der ses på fællestræk ved ulykkerne og gives anbefalinger til nye tiltag.

Antallet af dødsulykker skal ned

- Bag hver eneste dødsulykke ligger der en tragedie for de involverede og de efterladte. Vi må og skal gøre, hvad vi overhovedet kan for at få antallet af dødsulykker ned, siger transportminister Hans Christian Schmidt.

- Vi får en unik mulighed for at forstå, hvorfor ulykkerne sker. Vi bliver derfor endnu klogere på, hvor vi skal sætte ind.

- Det håber jeg kan forstærke den positive udvikling med de nedadgående tal for både dræbte og tilskadekomne, vi oplever lige nu.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078