23948sdkhjf

Fedt på dåse

Sidste års nyhed blev stort hit. Danco Oils skammel-fedt på spraydåse kommer med på messe igen i år.
Sidste år havde Danco Oil taget en nyhed - skammel-fedt på spraydåse - med på Vestfyn Trækker, og det blev virkelig et hit blandt chauffører og vognmænd. Skammelfedt på spraydåse er lige til at sprøjte ud på lastbilens skammel.

- Det bliver også en af vores store udstillingsprodukter i år, siger Poul Poulsen fra Danco Oil, som vil stå på standen to af messens tre dage, mens sønnen Poul jr. tager alle tre dage.

Skammelfedt er blot et af produkterne, som Danco Oil tager med.

- Vi viser alt inden for olie, siger Poul Poulsen, som nok engang vil overbevise de besøgende på standen om, at det betaler sig at bruge smøreolie. På en specialfremstillet maskine tester han, hvordan kundernes olieprodukter opfører sig ved forskellige belastninger.

- Så kan kunderne selv se, hvad der sker, når man udsætter vores olieprodukter for samme belastning, siger Poul Petersen - og han plejer at virke overbevisende.

Om at vælge rigtigt

- Kunsten at smøre med olie og smørefedt har udviklet sig til en videnskab, og det kan betale sig at vælge rigtigt, siger han.

- Det gælder om at reducere temperatur, friktion og dermed slitage, så energibesparelserne bliver så store som muligt og driftsomkostningerne mindre.

Danco Oil fremstiller selv olieprodukter, men koncentrerer sig hovedsageligt om syv forskellige slags smøreolie, rustolie og smørefedt til industrimaskiner, entreprenørmaskiner, skovmaskiner og landbrugsmaskiner.

Produkterne bruges også på autoværksteder og hos vognmænd.

Mineralsk olie

- Vores produkter er baseret på ren mineralsk baseolie. De indeholder ikke faste partikler som for eksempel Teflon og blyforbindelser.

- Det er godt for miljøet, men deres egentlige styrke er, at de danner en ekstrem stærk smørefilm, så maskiner belastes mindre. De kan ganske enkelt køre i længere tid uden pauser eller vedligeholdelse, Poul Poulsen og henviser til, at olierne også klarer de ekstreme belastninger ved for eksempel traktortræk og speedway.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062