23948sdkhjf

J. Hvidtved Larsen solgt

Slamsugerproducenten er blevet opkøbt af en schweizisk koncern
J. Hvidtved Larsen A/S (JHL) er blevet solgt til Bucher Muncipal, en division af den schweiziske koncern Bucher Industries. Med salget sikrer J. Hvidtved Larsen sig adgang til et verdensomspændende service- og distributionsnetværk og Bucher tilføjer slamsugere til det brede produktprogram af maskiner til rengøring af veje og offentlige arealer.

J. Hvidtved Larsen A/S producerer og sælger slamsugere med en stærk markedsposition i UK og på de skandinaviske markeder samt salg til det meste af verden.

Med salget får J. Hvidtved Larsen A/S adgang til et verdensomspændende service- og distributionsnetværk samt sikrer vækst og udvikling fremadrettet.

J. Hvidtved Larsen A/S fortsætter uændret på nuværende lokation som selvstændigt firma med samme ledelse, medarbejdere og Brian Stage som administrerende direktør.

Bucher Municipal producerer og sælger fejemaskiner, skraldebiler og snerydningsmaskiner. Firmaet er markedsleder indenfor sit felt i Europa og Australien, og ejer blandt andet en lang række selvstændige virksomheder, herunder Beam, som er beliggende i Silkeborg og producerer fejemaskiner.

Firmaet har eksisteret siden 1807, har 11.500 ansatte og omsatte i 2014 for 2,8 milliarder CHF.

Begge firmaer er i dag eksperter indenfor sit område og benytter samme forretningsmodel, hvor kits monteres på lastbil chassier og anlæggene sælges til både private firmaer og offentlige institutioner.

Nu kan Bucher Municipal tilføje endnu en succesfuld produktlinie til programmet og J. Hvidtved Larsen A/S får adgang til et verdensomspændende service- og distributionsnetværk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094