23948sdkhjf

Ny Volvoforhandler på Færøerne

Forhandler af udstyr til fiskeindustrien skal re0præsentere Volvo Lastvogne på Færøerne.
I sidste uge underskrev repræsentanter fra Petur Larsen Pt. forhandleraftalen med Volvo Lastvogne, og er dermed ny forhandler af Volvo lastvogne på Atlanterhavsøen.

Aftalen med Petur Larsen Pt. er kommet i stand efter grundige undersøgelser af det færøske marked, hvor Volvo har mange kunder.

Petur Larsen Pt. forhandler og servicerer udstyr til fiskeindustrien, men er klar til at investere massivt i faciliteter og medarbejdere for at opbygge et velfungerende servicenetværk på Færøerne.

Petur Larsen Pt. er en familievirksomhed, hvis historie går tilbage til starten af 1970 og er siden 2007 blevet ledet af sønnerne til Petur Larsen, Rógvi Róin og Atli Larsen.

Det nye selskab kommer til at hedde Petur Larsen Lastbiler og Busser. Udover de to brødre bliver Torleif Nón medejer. Torleif har i mange år arbejdet med Volvo lastbiler på Færøerne

- Vi er godt tilfredse med den nye aftale, og glæder os meget til at komme i gang med samarbejdet, siger adm. direktør Torbjörn Christensson, Volvo Lastvogne Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078