23948sdkhjf

Nyt vaske- produkt fra KlarTek

Hudvenligt og skånsomt rengøringsprodukt med glans til køretøjer og maskiner.
Leraclen 1045 hedder et helt nyt vaskeprodukt fra firmaet KlarTek. Der er tale om et PH neutralt vaske/plejeprodukt til vask og pleje af køretøjer og maskiner.

- Det er unikt til rengøring af for eksempel lastbiler, hvor man både vil have et effektivt, men også skånsomt middel, fortæller Jens Jensen fra Klartek.

- En stor mængde af særlige aktive komponenter gør, at produktet er et kraftfuldt rengøringsprodukt overfor organisk snavs, som olie, fedt og sod.

- Produktet er skånsomt overfor malede overflader og andre følsomme overflader. Det affedter ikke totalt. En tynd film forbliver på de rengjorte flader.

Leraclen er tilsat et middel som beskytter imod korrosion. Der er ingen kemiske angreb mod maling, glas, aluminium eller andre følsomme materialer. Fri for opløsningsmidler og NTA.

Det påføres med svamp, børste, spraysystem, højtryksudstyr eller i automatiske vaskanlæg. Der skylles efter med rent vand.

Jens Jensen fortæller også, at Leraclen er et produkt, som mange har efterspurgt, specielt til vask af aluminiunssider på lastbiler.

Truck Clean Intensiv

KlarTek har også succes med et superkoncentreret universal rengøringsmiddel til rengøring og affedtning af alle overflader.

Det er et højt skummende rengøringskoncentrat, som indeholder korrosionsbeskyttelse til anodiseret aluminium. Opløser grundigt og hurtigt - også ældre aflejringer af olie, fedt, insekter, udstødningsgasser, og andre besmudsninger fra trafikken.

- Det er specielt velegnet til udvendig rengøring af lastbiler, tankvogne, busser mm, siger Jens Jensen.

- Det er lige velegnet til metal, rustfrit stål, lak, glas, plast og keramik. Fremragende tørings egenskaber, hvorefter de rengjorte overflader vil fremstå med glans, som forstærkes ved gentagende vask.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078