23948sdkhjf

Igen gang i hjulene hos Noer

Lørdag var der åbent hus hos Carsten Noer i Toftlund. Anledningen var, at virksomheden igen har gang i hjulene.
Virksomheden var i foråret ramt af en større økonomisk krise, som gjorde, at visse dele af virksomheden blev lukket og solgt fra.

I forbindelse med genopretningen har Carsten Noer Service indgået en aftale og at være servicepunkt for Lastas, Kel-Berg og Thompson Rental i Syd- og Sønderjylland.

Carsten Noer arbejder samtidig på, inden for en overskuelig fremtid, at kunne tilbyde kunderne i hele Syd- og Sønderjylland flere servicepunkter.

Ingen tidsbestilling

Carsten Noer One Stop Service tilbyder en unik service for køretøjer, nemlig servicering af køretøjet uden at bestille tid på forhånd.

- Vi gør alt for at begrænse ventetiden til 20 minutter og byder selvfølgelig på en kop kaffe imens, siger driftschef Jan Stubberup.

- Det er vigtigt af at have et kvalificeret værksted indenfor rækkevidde - ikke mindst i høstsæsonen, som vi går ind i nu.

- Vi råder over et stort reservedelslager med over 20.000 forskellige reservedele og kan derfor løse langt de fleste opgaver og problemer med det samme. Virksomhedens servicekøretøjer står desuden klar til at rykke ud til vogntog, der er gået i stykker og afhjælpe problemet på stedet - hvis bilen ikke kan køre til værkstedet ved egen kraft.

Carsten Noer råder også over en stor genopretningsafdeling og en veludstyret hydraulik-afdeling, hvor der dels laves opbygninger, dels udføres en række forskellige opgaver indenfor hydraulik.

Sendt til tælling

Noer-Gruppen blev grundlagt i 1985 og blev siden hen udvidet dels gennem opkøb af andre virksomheder og dels ved generel udvidelse af aktiviteter og serviceydelser.

Da aktiviteten var på sit højeste, beskæftigede Noer cirka 200 ansatte og var etableret en række steder i Syd- og Sønderjylland.

Den 6. juni 2011 blev virksomheden sendt til tælling. En hård finanskrise havde sat sine kraftige spor.

- Vi måtte konstatere, at firmaet havde haft for mange tab på debitorer til, at vi fandt det ansvarligt at blive ved, fortæller Carsten Noer.

- Vi så derfor ingen anden udvej end at lukke firmaet. Vi havde igennem længere tid søgt alle mulige løsninger for at undgå, at det skulle komme til dette, men eftersom det ikke var lykkedes, måtte vi melde os konkurs.

Her er løsningen

- Heldigvis fandt vi en løsning den 29. juni 2011, fortsætter Carsten Noer og kan glæde sig over, at portene kunne åbnes blot 20 minutter efter, at kontrakten var skrevet under.

Med en investering fra Søren Møldrup fra Danlast blev det muligt at åbne Carsten Noer Service

Carsten Noer Service ApS fortsætter i samme stil som før - hvor man, kort sagt, reparerer alt med hjul under.

- I opstartsfasen vil det kunne lade sig gøre fra værkstederne i Toftlund og Haderslev, men vi arbejder på at kunne åbne endnu et værksted i det sønderjyske, slutter Noer.

Fire virksomheder solgt eller lukket

Trucks Noer i Kolding er blevet solgt fra og hedder i dag ESA Trucks Kolding. Firmaet er ikke længere en del af det idligere Noer-Gruppen.

Det samme gælder for I.M. Jensen & Noer i Padborg. Virksomheden er solgt til Bache A/S.

Afdelingen i Aabenraa er blevet lukket, mens udlejningsselskabet Carsten Noer Rental er gået konkurs og genåbner ikke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063