23948sdkhjf

Første gang på Vestfyn

Agrotek glæder sig til at møde transportbranchen. Firmaet er normalt beskæftiget inden for skov og landbrug. Nu tager firmaet nogle messetilbud med til vognmændene.
En af de virksomheder, som er debutant på Vestfyn Trækker, er Agrotek fra Hobro. Firmaet er specialiseret i materiel og udstyr til skov- og landbruget; men nu har man fået mod på at udvide forretningerne til også at gælde transportbranchen.

- Vi har en række produkter, som godt kan interessere vognmandsbranchen, siger Morten Christensen, der er direktør i Agrotek.

- Vi har nogle enkelte vognmandskunder, som har med skov og landbrug at gøre. De køber nogle af de grabbe og vejesystemer, vi har på programmet. Vi kunne godt tænke os at udvide den del af vores forretning. Desuden er vi begyndt af samarbejde med det svenske firma Intermercato, som gør en hel del i transportbranchen - blandt andet nogle helt nye vejesystemer til at sætte på kraner. Dem tager vi med på messen, ligesom vi har et stort udbud af grabbe, rotatorer og stengribere i mange forskellige størrelser.

Vestfyn anbefalet

- Vi har taget nogle af vores vognmandskunder med på råd, og de har varmt anbefalet os Vestfyn Trækker, siger Morten Christensen.

- I landbruget har vi en Agromek-messen; men det er hamrende dyrt med disse store indendørs udstillinger.

- Vestfyn Trækker er i et prisleje, hvor vi kan være med - og så har vi hørt fra folk, at de har været meget tilfredse med at udstille her.

- Derfor har vi meget høje forventninger.

Messetilbud

Det, som folkene fra Agromek vil fokusere på, er først og fremmest af få nogle input fra transportbranchen.

- Vi har lavet messetilbud på en enkelt grab og nogle vejesystemer med rotator. Vi vil også vise et bredt udvalg af vores andre ting.

- Vi vil se, hvordan branchen tager imod det - og så også skabe kontakt til nogle forhandlere i branchen. I sag sælger vi direkte til kunderne, men vi vil lige så gerne sælge gennem andre forhandlere.

Fusion fra 2004

Agrotek blev stiftet i 2004 efter en fusion mellem Traktorkompagniet Grøn og Madsen og Bech Hansens Eftf. Begge forretninger medbragte stor erfaring indenfor branchen. Efter fusionen begyndte Agrotek også at satse mere på butiksvarer og have/park-sektoren, hvilket de har fået godt fat i.

Agrotek begyndte også egenimport af maskiner, da der blev lavet en aftale med svenske FTG om import af Mowi skovvogne og parallelkraner. Dette blev så fulgt op, så firmaet også står som importør for svenske Intermercato, der leverer gribere og rotatorer til alle typer kraner og entreprenørmaskiner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062