23948sdkhjf

Farverigt, fornøjeligt og fagligt

Vestfyn Trækker er igen lykkes med en udstilling, hvor fagligheden er i højsædet.
Så ses vi igen. For anden gang er Transportmagasinet og Danmarks Transport-Tidende fælles om Vestfyn Trækkers officielle optaktsavis. Allerede ved at bladre avisen igennem, vil du få et godt indtryk af, at Vestfyn Trækker er en ganske særlig udstilling.

Man kan vel godt sige, at det er den transportmateriel-udstilling herhjemme, der er vigtigst efter transportmessen i Herning. Og det er faktisk rigtig godt gået for en udstilling, der begyndte som et mindre kunde-arrangement hos initiativtageren VBG.

Der er lidt imponerende, at VBG kan samle over 100 udstillere på Vestfyn til en professionel udstilling, og at kadencen oven i købet er blevet sat op, så Vestfyn Trækker nu finder sted hvert år: Hatten af for Per Mikkelsen og hans VBG-team.

For nogle af udstillerne er Vestfyn Trækker faktisk årets vigtigste begivenhed. Det er her, de har mulighed for at møde deres kunder og præsentere deres produkter og know-how.

Men Vestfyn Trækker er også det sted, hvor en stor del af branchen mødes og networker - det er et moderne ord for, at vi mødes og har det godt sammen – og så laver vi måske lidt forretning ved samme lejlighed.

Vi ser i hvert fald frem til tre gode dage til VBGs store havefest, hvor det er farverigt og fornøjeligt, men hvor fokus hele tiden er på fagligheden.

Rigtig god fornøjelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078