23948sdkhjf

Vognmænd kan nu bestille miljøzonemærker online

Fremover er det ikke længere nødvendigt at møde personligt op i synshallen for at få fingre i de obligatoriske miljøzonemærker til brug ved kørsel i København/Frederiksberg, Aalborg, Odense og Aarhus.
Miljøstyrelsen har netop åbnet op for salg af miljøzonemærker til udenlandske vognmænd via en webshop, der administreres af Danmarks største synsvirksomhed, Applus+ Bilsyn. Da salget af mærkerne er for alle, betyder det, at danske vognmænd også kan bestille og betale online.

- Det er en klar lettelse for de danske vognmænd, at den nye ordning også omfatter dem. Tidligere var det et omfattende og tidskrævende arbejde, for især større vognmandsvirksomheder, at skulle ned i synshallen med hvert enkelt køretøj for at få monteret miljøzonemærket i forruden. Nu kan det hele klares via computeren", siger adm. direktør for Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

Alt samlet ét sted

Også informationsniveauet er forbedret betragteligt, idet man tidligere skulle besøge hver enkelt kommunes miljøzone-hjemmeside, mens alle informationer nu er samlet i den nye webshop på www.ecosticker.applus.dk. Har skal man blot udfylde en onlineformular og have elektroniske kopier af registreringsattesten, evt. dokumentation for eftermontering af partikelfilter samt generel information om køretøjet.

Onlinesalget af miljøzonemærker startede d. 1. juli og gælder som hidtil for alle dieseldrevne lastbiler og busser med en totalvægt på over 3.500 kg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079