23948sdkhjf

Farvel til en populær fragtrute

Mols-Linien har solgt de to kombifærger Maren Mols og Mette Mols på fragtruten Kalundborg-Aarhus.
Færgerne er solgt til rederiet FRS GmbH & Co KG i Flensborg. Mette Mols tages ud af drift den 22. juli 2011, mens Maren Mols fortsætter med at sejle frem til den 15. september 2011.

Dette betyder, at ruten i perioden 22. juli til 15. september fortsat bliver besejlet af én færge og fra den 15. september lukkes ned.

Ikke rentabel

- Det er et trist men nødvendigt farvel til færgerne og fragtruten Kalundborg-Aarhus, udtaler adm. direktør hos Mols-Linien, Søren Jespersen.

- Vi har arbejdet intenst på at gøre ruten rentabel for Mols-Linien. Sådan gik det desværre ikke. I den situation er vi tilfredse med at have fået solgt færgerne. Vi har stor fokus på at sikre en sund økonomi i Mols-Linien, og salget af færgerne er et væsentligt element i denne indsats.

Kun broen tilbage

Med lukningen af kombifærgeruten vil det eneste alternativ for lastbiler mellem Sjælland og Jylland fremover være at køre over Fyn.

- Vi er meget bevidste om, at der fortsat er mange, der gerne så en anden udgang for ruten. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til vores samarbejdspartnere, herunder havne, fragtkunder m.fl., for deres hjælp og store imødekommenhed i forsøget på at gøre ruten rentabel.

- Desværre var det ikke tilstrækkeligt, men vi er meget glade for deres positive indstilling og hjælp i processen, siger Søren Jespersen.

Ny strategi

Salget af færgerne er et væsentligt element i rederiets fremtidige strategi. Mols-Linien vil fremover satse på rederiets hurtigfærger på Odden-Aarhus og Odden-Ebeltoft. Der skal fremover være timedrift på disse ruter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064