23948sdkhjf

150 000 køretøjer bruger TomTom

TomTom er den hurtigst voksende telematik leverandør i Europa og har nu den største erhvervskunde base med over 13.000 virksomheder
TomTom har nået en milepæl med 150.000 køretøjer, som styres af WebFleet. Samtidig har TomTom det største antal kunder i Europa på markedet for flådestyring.

Ifølge Johan Fagerberg, senior analytiker hos analysefirmaet Berg Insight, fortsætter TomTom Business Solutions med at have den hurtigste organiske vækst i branchen for andet år i træk.

- Det er kun fem år siden, at TomTom kom ind på dette marked. Det er et vidnesbyrd om, at virksomheder sætter pris på brugervenlige produkter til deres køretøjer og som ledelsesværktøj for de mobile medarbejdere.

- Vi fortsætter vores indsats for at styrke vores førende position gennem organisk vækst ved at drage fordel af vores almindelige, gratis WebFleet-platform

Rentokil, en ny erhvervskunde, tilslutter sig dette. Paul Given, Service Productivity Manager hos Rentokil, beskriver hvordan de bruger løsningen:

- Vi bruger TomToms køretøjssporing til at forbedre service, produktivitet og brændstoføkonomi, samtidig med at CO2-forbruget reduceres.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063