23948sdkhjf

5-8 ton Hyundai gaffeltruck

Den danske importør af Hyundai gaffeltruck Dansk Materiel Service kan nu præsentere det danske marked for ny HYUNDAI i 5-8 tons serien
Hyundai har siden år 2000 været verdens mest progressive truckproducent, og de har lanceret hele 7 nye generationer af gas- diesel og el-trucks – seneste skud på kontravægtsstammen er i serien fra 5 tons til 8 tons løftekapacitet.

Med den nye 11-16 tons serie, går Hyundai målrettet efter kunder indenfor stål-, bygge-, og energibranchen.

Den nye modelserie bærer tydeligt præg af den erfaring Hyundai har fra sin entreprenør division. Denne erfaring er brugt i udviklingen af de nye modeller, således er trucken både ergonomisk og teknisk bygget til hårdt arbejde.

En kraftfuld HYUNDAI dieselmotor med op til 110 Hk, og med en tophastighed på op til 35 km/t er der rå muskelkraft nok til kørsel på ujævnt terræn og kraftige stigninger.

Truckføreren kan via en kontakt i instrumentpanelet vælge mellem 3 køreprogrammer, dette sammenholdt med fuld automatik transmission giver en kørsel, som hele tiden er tilpasset forholdene, hvilket giver den optimal driftsøkonomi.

Et kraftfuldt klimaanlæg, kipbar kabine, ergonomisk luftaffjedret luksussæde, og en MP3-CD afspiller er blot noget at det standardudstyr som følger med, og som får truckfører til at føle at han sidder på en sky.

Høj sikkerhed

Hyundai sætter altid sikkerheden øverst på dagsordnen, og med den nye 5-8 tons serie er der sat nye standarder; OPSS (Operator Presence Sensing System) hedder det nye sikkerhedssystemet, hvilket betyder, at mastens funktioner (løft, sænk, tilt) ikke fungerer før truckføreren sidder på sin normale position, og når truckføreren forlader trucken vil den automatisk gå på parkeringsbremse. Trucken er desuden udstyret vedligeholdelsesfrie oliebadsbremsere og med 24 måneders garanti er du sikkert at kvaliteten er i top.

Udover Hyundai’s komplette program af gaffeltruck og lagerteknik, er DMS A/S også eneforhandler af Fimap rengøringsmaskiner, Combilift 4-vejs gaffeltruck. DMS A/S er en landsdækkende servicevirksomhed med hovedsæde i Nørager, Nordjylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079