23948sdkhjf

Dachser åbner ny filial i Norge

Her i november tages det første spadestik til den nye Dachser-filial ved Fossen syd for Oslo.
Med en ny filial i Fossen syd for Oslo styrker Dachser sin tilstedeværelse i Norge. Den nye filial opføres på en 11.000 kvadratmeter stor grund i et nyt industriområde syd for den norske hovedstad.

Planerne omfatter en terminal på 1.900 kvadratmeter med 26 porte. Byggeriet vil starte i november 2011 og den nye facilitet skal, efter planen, stå færdig i juni 2012.

- Vi er glade for, at vi snart kan servicere vores kunder via et nyt og moderne Dachser-anlæg ved Vinterbro, siger filialchef Hans-Thomas Andersen.

De hidtidige Oslo-faciliteter lå i Oslo centrum. Den nye filial får gode transportforbindelser. Der er blandt direkte forbindelser til den norsk/svenske E6-motorvej og Oslofjord-tunnelen. Der er også optimal tilgang til Dachsers filialer i Sverige, Danmark og Tyskland.

- Dette vil styrke den nordlige del af Dachsers fintmaskede europæiske netværk, siger Finn Pedersen, ordførende direktør for Dachser Nordic.

- Norge er en vigtig del af Dachsers skandinaviske og paneuropæiske netværk. Beslutningen om en ny filial i regionen, afspejler øget efterspørgsel efter intelligente transport- og logistikløsninger, og virksomhedens ønske om, at sikre en forsat høj kvalitet til kunderne.

Dachser har siden 2005 haft egne landeorganisationer i Norge, Danmark og Sverige og beskæftiger i alt 330 ansatte i Norden.

Hej Anne - her er en Box:

Ny filialchef

38-årige Hans-Thomas Andersen tiltrådte tidligere i år som filialchef for Dachser i Oslo. Han har 16 års erfaring inden for logistikbranchen både i Norge og i udlandet blandt andet hos TNT og Norwegian Logistics.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062