23948sdkhjf

Korte nyheder

Læs om endn u en fragtmandsovertagelse * om Pakke Shops i Bilka * om DSV Miljøs svenske satsning.
Jens Jensen er overtaget

Danske Fragtmænd Transport med virkning fra den 1. august 2011 overtaget fragtmandsvirksomheden Jens Jensen Give. Selskabet har løst transportopgaver i store dele af Jylland og er i det midtjyske en vigtig del af fragtmandssystemets rutenet. Den nuværende hovedaktionær, Jens Jensen, udtræder som medlem og aktionær i fragtmandssystemet, mens Lars Jensen fortsat vil have ansvaret for den daglige ledelse i selskabet

Pakke Shop nu hos Bilka

Alle der handler i Bilka, kan også sende eller afhente pakker. GLS har åbnet Pakke Shops i alle Bilkas 16 varehuse. Bilka har cirka seks millioner kunder årligt, og placeringen af Pakke Shops i denne butikskæde handler om bekvemmelighed for kunderne. Der er let til parkering, og de lange åbningstider gør, at de kan modtage og sende pakker, når det passer bedst ind i deres tidsplan.

.

DSV Miljø bor i Sverige

Bestyrelsen for DSV Miljø har besluttet at samle alle koncernaktiviteter i det nyetablerede holdingselskab, DSV Miljø Holding AB, i Sverige.

I den forbindelse er Per-Anders Hjort blevet ansat som ny topchef for DSV Miljø Holding AB og dermed for det samlede DSV Miljø.

Hjort skal sikre koncernen yderligere vækst i Sverige.

DSV Miljø har gennem de seneste år oplevet en stærk vækst, specielt i den svenske del af koncernen fra første svenske investering i 2006 og frem til i dag, hvor mere end halvdelen af den samlede omsætning, stammer fra de svenske aktiviteter.

Der er fortsat et stort vækstpotentiale i Sverige, som DSV Miljø nu vil fokusere yderligere på at udvikle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078