23948sdkhjf

Store skibsbrande i 45 år

DFDS’ assurancechef Gunner Karsten Pedersen kan fejre 45 års jubilæum.
Kun få i DFDS vil være i tvivl om, hvor store forsikringssager skal sendes hen. De skal – naturligvis – sendes til Gunner Pedersen.

Den 1. august har han været ansat i DFDS i 45 år med opgaver inden for forsikring.

Gunner Pedersen blev ansat som elev i assuranceafdelingen i 1966. Herfra formedes en målrettet karriere, der gik fra elev til assistent og til overassistent i 1978.

I 1981 blev han udnævnt til fuldmægtig og i 1982 til chef for forsikringsafdelingen – fra 1992 som kontorchef. Denne titel er i dag udskiftet med den mere internationale titel insurance manager, der svarer bedre til det forsikrings- og shippingmiljø, som Gunner Pedersen agerer, forhandler og formidler mesterligt i.

Mængderne af sagsmapper på hans kontor er slående, men man skal ikke tage fejl: Alt kan findes, og enhver detalje hentes frem, når det påkræves.

Gunner Pedersen er formand for bestyrelsen i Ulykkesforsikringsforbundet for Dansk Søfart, medlem af assuranceudvalget i Danmarks Rederiforening og medlem af bestyrelsen i DFDS Pensionskasse.

Gunner Pedersen kan fejre 45 års jubilæum i DFDS den 1. august. På grund af sommerferien er der reception torsdag den 1. september kl. 15.00-17.00 i DFDS House, København Ø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094