23948sdkhjf

Penge-tilbage-garanti for Michelin-dæk

Michelin lancerer nu en ulykke/skade-garanti for det nye dæk X Works, der er udviklet til transport på byggepladser og i stenbrud.
Garantien betyder, at Michelin erstatter det skadede dæk, hvis det bliver beskadiget utilsigtet i løbet af de første seks måneders brug.

Når dæk bruges både på vej og offroad, øges risikoen for uforudsete skader. Derfor er den nye dækserie udviklet til at mindske risikoen for, at vognen er nødt til at holde stille.

Garantien viser tydeligt Michelins tiltro til de nye dæk og gælder i seks måneder fra indkøbsdatoen.

Garantien gælder for dæk, som købes mellem 1. september 2011 og 31. maj 2012. Michelin lover at erstatte det skadede dæk i form af en kreditnota, hvis dækket bliver beskadiget utilsigtet i løbet af de første seks måneders brug.

Mulighed for at teste

- Vi giver alle kunder mulighed for at prøve vores nye dæk uden risiko for, at det koster dyrt, hvis ulykken alligevel er ude, siger Anders Lindgren fra Michelin.

- Det burde indebære, at flere chauffører benytter lejligheden til at teste et førsteklasses dæk i stedet for et billigere dæk. Vi håber, at de indser, hvilken forskel det gør for økonomien at bruge et kvalitetsprodukt.

Registrer købet online

For at garantien kan træde i kraft, skal kunden registrere sit køb online og indsende en kopi af fakturaen.

Når Michelin har modtaget denne registrering, bekræftes garantien med en e-mail.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109