23948sdkhjf

Henry Dyrlund stopper på DTC

Hans sidste arbejdsdag er i dag fredag 18. august 2011.
20 år og otte måneder blev det for Henry Dyrlund på Danmarks Transport Center. Han startede den 1. januar 1991 og stopper den 18. august 2011.

- "Mission accomplished", er hans egen slutkommentar.

- Målet dengang var at skulle bebygge 70.000 kvadratmeter på 20 år. De 20 år er gået, og der er i dag bebygget 71.000 kvadratmeter. Den oprindelige plan er hermed gjort færdig.

Nu træder Danmarks Transport Center ind i en ny æra som en del af Exxit 59 med nye vækstplaner. Dem kunne Henry Dyrlund måske godt have været en del af.

- På den anden side har jeg ikke en holdbarhed på 20 år til, som han udtrykker det.

- Jeg kan godt se det fornuftige i at træde tilbage nu og lade en ny person komme til og være med fra starten.

Den nye person er endnu ikke ansat. Indtil videre overtager Helle Andersen ledelsesopgaverne i transportcentret. Hun blev ansat i januar 2011 som projektleder på Exxit 59.

Den drivende kraft

Mange i transportbranchen vil komme til at savne Henry Dyrlund, som er blevet synonym med Danmarks Transport Center. Han har været en inspiration for mange og har været med til at præge udviklingen i branchen.

Med DTC fik man endelig bevis for, at det kunne betale sig for transportrelaterede virksomheder at samle sig i klynger. Henry Dyrlund har været den drivende kraft i den udvikling, og transportfolk er kommet fra nær og fjern for at se nærmere på Danmarks mest kendte transportcenter.

Bestyrelsesposter

Helt slippe for Henry Dyrlund gør transportbranchen ikke. Han har flere tillidshverv, som han vil blive ved med at varetage. Det gælder blandt andet formandsposten i Foreningen af Danske Transportcentre (FDT) og Syddansk Logistikforum.

Og mon ikke der kommer flere bestyrelsesposter til? Der er mange i virksomheder, som godt kunne bruge hans viden og erfaring inden for transport.

Ingen reception

Da han for nylig har holdt reception i forbindelse med sin 60 års-fødselsdag i februar, bliver der ingen afskedsreception.

Læs Mere

Læs Transportmagasinets store portræt af Henry Dyrlund i det næste nummer, der er på gaden den 5. september 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078