23948sdkhjf

Åbning af ny motorvej til København

Bilister i retning mod København og Motorring 3 kan på lørdag den 20. august tage en helt ny motorvej i brug.
Det drejer sig om første etape af Frederikssundsmotorvejen. Vejdirektoratet melder alt klar til trafik på strækningen mellem Motorring 4 og Motorring 3 i østgående retning mod København. Dermed slipper bilisterne for at køre af motorvejen ved Nordre Ringvej og ad Jyllingevej for at komme til Motorring 3.

Motorvejsstrækningen den modsatte vej fra Motorring 3 mod Motorring 4 åbner i 2012.

Før tiden

- Det er faktisk lykkedes at åbne den østgående strækning to år før tiden, fortæller projektleder Niels Gottlieb fra Vejdirektoratet.

- Strækningen skulle først være åbnet i 2013. Når vi har kunnet indhente hele to år, er det en kombination af held og dygtighed. Sammen med entreprenørerne har vi fastholdt en rigtig god fremdrift på strækningen. Vi har løbende fundet frem til de gode løsninger, der kunne speede arbejdet op. Det lover godt for færdiggørelsen af den resterende del af motorvejen, siger han.

3 km motorvej

Første etape af Frederikssundsmotorvejen er på i alt tre km mellem Motorring 3 og Motorring 4. Motorvejens første 1,5 km forbinder Motorring 3 og Nordre Ringvej (O3) med i alt 6 kørespor. De næste 1,5 km er en udbygning af en eksisterende motorvej mellem Nordre Ringvej (O3) og Motorring 4 med to ekstra spor, dvs. i alt 6 spor.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062