23948sdkhjf

Vehco overtager franske EloMobile

Den næstestørste leverandør af mobile løsninger til transportbranchen i Frankrig er nu kommet på skandinaviske hænder. Vehco fordobler sin medarbejderstab og omsætning.
Den dansk/svenske udvikler af flådestyringssystemer, Vehco, fortsætter sin europæiske ekspansion, ved at overtage EloMobile i Frankrig. Herefter tæller Vehco-gruppen cirka 100 medarbejdere fordelt på kontorer i seks lande i Europa. Porteføljen omfatter nu 800 med i alt 30.000 kørende enheder.

Vehco og EloMobile kommer fra to sider af flådestyringsbranchen, som supplerer hinanden på bedste vis. Vehco har primært fokuseret på chaufføreffektivitet via Eco-Driving og ordremanagement med mobil hardwareløsninger via Comlogs systemer. EloMobile har sin styrke inden for effektivisering på back-office området.

- EloMobiles løsninger omfatter blandt andet trådløs trailer-registrering og RFID-overførsel af køledata, forklarer Søren Als Christiansen, der er direktør for Vehco i Danmark.

- Desuden har de udviklet et modul, som nærmest er en slags afvigelsesrapport. Det er et system, der kan fortælle, hvis godset ikke kan nå frem i tide.

- Vi er i gag med at vurdere, om Elo Mobiles hardware er den rigtige for hele koncernen fremover, fordi den er både kosteffektiv og kan rigtig mange ting. Der er ingen tvivl om, at de på software kommer til at bidrage med nogle ting, som er meget interessante for vores skandinaviske kunder.

Set med koncernens øjne er Frankrig et meget spændende marked at få fodfæste i. Vi er i Tyskland og har for nylig etableret eget firma i Spanien. Så på den måde får vi en større geografisk sammenhæng i vores udbredelse.

For Søren Als Christiansen er det vigtigt at fortælle de danske kunder, at det stadig er de samme mennesker, de taler med, når de ringer.

- Selv om vi bliver større og mere globale, så ændres intet på hjemmefronten. For vores kunder handler det om tryghed og service, og det vil vi fortsat gerne give dem markedets bedste service.

Vi er omkring 60 medarbejdere i Vehco, mens der er cirka 50 medarbejdere i EloMobile. Desuden får vi også tilføjet et omsætning på cirka 50 millioner kroner fra franskmændene.

- Det er rigtig god partner, vi har fundet. Vi supplerer hinanden på rigtig mange områder. De kompletterer vores produkter med noget, som den danske lastvognsbranche vil have brug for, mens vi supplerer deres marked med viden om PDA, håndholdte løsninger og ECO driving.

Ledelsmæssigt betyder det, at Vehcos adm. direktør Magnus Orrebrant bliver CEO for hele Vehco-gruppen, mens Frederic Serre fortsætter som adm. direktør i Frankrig. Roland de la Chapelle, tidligere bestyrelsesformand for EloMobile, indtræder i bestyrelsen for Vehco.

Herhjemme fortsætter Søren Als Christiansen som direktør for Danmark og ansvarlig for Tyskland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078