23948sdkhjf

Kombiverkehr har startet et nyt tog fra Leipzig

Med et ny direkttog mellem Leipzig (Wahren) og Hamborg (Billwerder), som kørte den første gang i går den 2. november 2010, udbygger Kombiverkehr deres nationale netværk til den miljøvenlig transport på skinner.
- Hamborg er et af de største logistiske knudepunkter i Tyskland, siger Robert Breuhahn, direktør i Kombiverkehr.

- Her findes mange forbindelser - også mod Norden. Fra Hamborg betjener vi Østersøhavnene i Kiel, Lübeck og Rostock, hvorfra transporterne går videre med færger til Sverige, Norge, Finland og Baltikum.

For Leipzig-trafiken er Hamborg også den kontinentale forbindelse til og fra de danske terminaler i Høje Taastrup og Taulov.

På trods af den relativt korte afstand mellem Leipzig og Hamburg på cirka 350 km, har der været stor interesse for den nye service.

- Interessen skyldes blandt andet vores tætte netværk med 165 daglige tog. Vores mange forbindelser og skiftemuligheder gør også kombitransporter på korte afstande attraktive, forklarer Breuhahn.

Toget mellem Hamborg og Leipzig kører fra begyndelsen med tre ugentlige afgange. Hvis behovet stiger, er Kombiverkehr klar til at øge med to ekstra afgange. Toget tager veksellad, containere og trailere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078