23948sdkhjf

Skræddersyede kølevogne til fleksibel brug

Som supplement til de eksisterende kølekasser udvider Bernard Krone sit produktprogram med kølekasser til vogntog – det nye Cool Car-rier-program.
De nye Krone kølekasser kan fås både i den velkendte Duoplex GFK-udførelse og i Duoplex Steel-udførelse. Med hensyn til paneltykkelserne kan kunden vælge mellem blomsterbredde med 45 mm tykke sider eller en kølekasse til frost med sider på op til 60 mm.

Krone er også meget fleksibel med hensyn til kasselængden. Således tilbyder Krone kølekasser med længder fra 6.100 mm til 10.600 mm i intervaller af 10 cm.

- Vi vil tilgodese efterspørgslen fra markedet inden for produktsegmentet kølekasser og her opfylde de forskellige kundekrav, siger den salgsansvarlige for kølevogne i Tyskland Ingo Geerdes.

Omfattende udstyr

- Det afspejler det omfattende udstyrsprogram også. Således kan kølekasserne også leveres med varianterne Multi Temp og mellemgulv

Med hensyn til lastsikring er Krones kølekasser udstyret med det nyeste lastsikringsudstyr til meget forskellige anvendelsesformål. I den forbindelse henvises der til Krones nye løsninger for lastsikring: Med gennemgående surringsskinner forneden på siderne og delte surringsskinner mellem mellemgulvsskinnerne giver kølekasserne adskillige muligheder for fastsurring til sikring af lasten.

Ud over de gængse spærrestænger kan kølekasserne også forsynes med Vario Lock-systemet, der er specialudviklet til transport af blomster.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078