23948sdkhjf

Tag et truckerbad i Støvring

Vaskecenter Støvring ligger godt placeret ved motorvejsafkørsel 31 Støvring Syd. Vaskecentret rummer to vaskebaner med fuldt udstyrede vaskeanlæg med forskellige typer sæbe, der er tilpasset de forskellige behov, bilerne har alt efter lastbilstype og transportopgave.
´- Sæbe er ikke bare sæbe. For eksempel skal foderstof-busser vaskes med sæbe, der kan opløse vegetabilsk fedtstof, hvorimod en presenningstrailer skal have sæbebehandling, der både rengør men samtidig skåner presenningen, fortæller Nils Frederiksen, der er afdelingschef i Vaskecenter Støvring.

Sammen med Kurt Wulff bemander han Vaskecenter Støvring mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 17.00.

"Der er også plads til de store modulvogntog i vaskehallen, så man kan køre lige igennem. Det kan ikke være meget nemmere," påpeger Nils Frederiksen.

Vask og service samme sted

I Vaskecenter Støvring kan man mere end vaske biler. Centret rummer også smørehal, servicebane og OK Truck Diesel station. Her udføres alle typer service på Scania lastbiler samt smøring og olieskift på alle typer lastbiler, påhængsvogne, kraner mv. uanset mærke. Skulle der være behov for mindre reparationer, klarer Vaskecenter Støvring også det - uanset bilmærke.

Mens lastbilen vaskes eller serviceres, har chaufførerne mulighed for at få sig lidt at spise på den nærliggende Tulip Time Out Grill. Inden turen går videre med den nyvaskede eller nyservicerede lastbil, er der desuden mulighed for at tanke diesel og AdBlue på OK's Truck Diesel station i tilknytning til Vaskecenter Støvring.

Gratis hotdog

Man kan få en gratis hotdog og 5 procent rabat på vask af bilen ved fremvisning af en Diesel tankkvittering fra OK anlægget i Støvring. Man kan dog ikke kombinere tilbuddet med andre tilbud eller rabataftaler, man har i forvejen, men til gengæld er der ingen tidsfrist på kvitteringen. Man kan heller ikke samle sine kvitteringer for at opnå større rabat. Tilbudsperioden slutter den 28. februar 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094