23948sdkhjf

Bedre til tjek af køre/hviletid

Nu kan motorcykelbetjente i Midt- og Vestsjælland hurtigt og effektivt kontrollere køre/hviletider. De har fået den såkaldte DigiFob.
Midt- og Vestsjællands politikreds fik forleden leveret et antal såkaldte DigiFob'er, som skal bruges i forbindelse med kontrol af chaufførers overholdelse af køre/hviletidsreglerne.

- Ifølge flere af betjentene er DigiFob'en væsentlig hurtigere end PDA-håndcomputerne til at scanne et førerkort for eventuelle overtrædelser af køre/hviletidsreglerne, forklarer Ole Frandsson fra OptiPro Management, som forhandler produktet.

DigiFob'erne er også meget enklere at betjene, fordi aktivitetsdata, opsummerede tid og overtrædelser bladres igennem med et enkelt tryk på en knap.

Præcist værktøj

Endelig giver de en præcis validering af overtrædelserne i overensstemmelse køre/hviletidsreglerne.

- Det er et rigtig smart og effektivt værktøj, som sparer tid og unødvendige udskrifter fra fartskriveren - og så koster langt mindre end de normale PDA'er, fortæller Ole Frandsson.

- Nordjyllands Politi har brugt DigiFob ved vejkontroller siden efteråret 2009.

DigiFob er også "pædagogisk" i forhold til chaufføren, fordi han hurtigt får et overblik over aktiviteter og overtrædelser. Produktet har siden årsskiftet også været anvendt i forbindelse med undervisningen i køre/hviletidsregler på AMU Syd, hvor alle faglærer er blevet udstyret med en DigiFob.

Læs mere om produktet på hjemmesiden: www.digisys.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079