23948sdkhjf

Modulvogntogs effektivitet skal undersøges nærmere

Vejdirektoratet og Danmarks Statistik står bag spørgeskema, som sendes ud til vognmænd og transportvirksomheder. DTL opfordrer alle til at deltage.
For at få undersøgt hvor meget af modulvogntogenes kapacitet, der bliver udnyttet, vil Vejdirektoratet gerne have hjælp fra DTLs vognmænd til at svare på spørgsmål om, hvordan de bruger modulvogntogene.

Spørgeskema på vej

Derfor udsender Danmarks Statistik om kort tid et spørgeskema til de virksomheder, der har registreret modulvogntogsenheder (dollyer, linktrailere og sættevogne med kærretræk).

Virksomhederne bliver bedt om at svare på en række spørgsmål om deres brug af modulvogntog i uge 44 (1.-7. november 2010)

- Det er vigtigt, at vi får solide data om forsøget, siger DTLs direktør Erik Østergaard og opfordrer vognmændene til at deltage.

- Vi vil uden tvivl få dokumenteret, at modulvogntog er en rigtig god idé. Det er ikke mindst vigtigt for det videre arbejde med udbredelse af modulvogntog i Europa, at der skal fremlægges veldokumenterede resultater fra det danske forsøg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062