23948sdkhjf

Lastsikring til P-trailere

Indstiksplanker afløser afløser de almindelige træ- og alu-pnanker.
Handelsselskabet Titgemeyer lancerer nu Bison SafeSide indstiksplanker til at sikre godset i længderetningen. Indstiksplankerne anvendes i stedet for træ- og alu-planker, og heri kan anvendes standard sikringsudstyr fra lukkede opbygninger.

Når gardintraileren ikke er helt fuld, er det i langt de fleste gardintrailere bare muligt at sikre godset ved surring i gulvet. Det er både besværligt og tidskrævende, og ofte vil en palle stå over det surrested i gulvet, der skal bruges. Resultatet er, at mange gardintrailere kører med paller og andet gods, der ikke er tilstrækkeligt sikret.

Indstiksbrædderne passer i skydestolpernes lægteholdere, der i dag anvendes til almindelige brædder eller alu-planker. Indstiksbrædderne har fastgørelseshuller, der passer til lastsikringsudstyret fra lukkede opbygninger. I indstiksbrædderne kan der anvendes spærrebjælker og spærrestænger til støtte af pallegods og surrestropper til fastgørelse af enkelte godselementer som maskindele m.v..

Med den specielle spærrebjælke øges surringsmulighederne yderligere. Spærrebjælken monteres på tværs af traileren, så den støtter godset langsgående. I spærrebjælken er der også fastgørelseshuller magen til i indstiksbrædderne, og med spærrebjælkerne er det derfor muligt at montere langsgående spærrebjælker til støtte af paller eller andet gods i midten af traileren, eller surre en maskindel til spærrebjælken i midten af traileren.

Godset i gardintrailere skal sikres i længderetningen, når traileren ikke er helt fuld. Bison SafeSide er TÜV testet og fremstillet af 2,5 mm galvaniseret stål. De leveres standard i 3.567 mm længde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079