23948sdkhjf

Stiholt Hydraulic har åbnet nyt på Sjælland

Der er åbent hus til maj i de nye lokaler på Avedøreholmen. De omfatter 1700 kvadratmeter værksted til maj
Den 1. januar 2010 åbnede Stiholt Hydraulic 1700 nye kvadratmeter på Avedøre Holme. De nye faciliteter omfatter værksted til reparation og service af alt inden for hydraulik.

Den nye afdeling er dels en fornyelse og modernisering af det gamle domicil i Avedøre, dels en samling af selskabets sjællandske aktiviteter. Således er Stiholt Hydrauliks afdelinger i Næstved og Havdrup samlet i den nye afdeling.

De nye faciliteter skal servicere hele Sjælland sammen med nye servicebiler - rullende værksteder - som kører ud til vognmænd og andre kunder for at reparere hydraulik-havarier på stedet.

- Vi er rigtig glade for de nye faciliteter, siger Michael Linulf, der først og fremmest er kranmanden hos Stiholt Hydraulic.

- Jeg repræsenterer Palfinger, som i Danmark er et datterselskab i Stiholt-gruppen, siger han.

- Med de nye faciliteter har vi ikke kun mulighed for at servicere hydraulik og kraner, men vi har også mulighed for at etablere en egentlig opbyggerafdeling, hvis det skulle blive aktuelt for os her på Sjælland.

Faciliteterne omfatter seks gennemgående værkstedsbaner og et stort reservedelslager.

I weekenden den 7. – 8. maj 2010 inviteres kunder, forretningsforbindelser og andre interesserede til åbent hus i de nye lokaler. Adressen er Avedøreholmen 92 i Hvidovre.

Til arrangementet vil blandt andet Palfinger og NTM være repræsenteret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109