23948sdkhjf

Ancotrans køber MAN i Tyskland

Ancotrans GmbH i Hamborg modtog i slutningen af oktober de første fire MAN TGX-trækkere af en leverance på i alt syv biler. De resterende tre leveres i starten af november.
Ancotrans GmbH er et datterselskab af Anders Nielsen og Co i København og disponerer dagligt omkring 40 lastbiler til containerkørsel ud fra Hamborg.

De syv nye MAN TGX-trækkere betyder mere end en fordobling af det antal egne biler, som Ancotrans har i Hamburg fra 6 til 13.

Steen Palm, Sales and Equipment Director hos Anders Nielsen & Co Ancotrans, fortæller, at firmaet har behov for de nye trækkere, fordi der i forbindelse med den økonomiske krise er forsvundet mange trækkere fra markedet. Derfor indsætter Ancotrans nu flere egne biler i aktiviteterne.

Ancotrans leaser bilerne gennem MAN Rental i Padborg, og Steen Palm siger, at en vigtig faktor ved valget var, at MAN Rental kunne levere bilerne hurtigt, og at bilerne blev leveret klar til brug til firmaets behov.

De syv MAN TGX er af typen 18.440 BLS og har miljøvenlige Euro 5-motorer, der opfylder de nyeste EU-emissionskrav. De er alle udstyret med Tipmatic-automatgear.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11