23948sdkhjf

Tre nominerede til Danske Havnes Initiativpris 2010

Danske Havnes Initiativpris uddeles hvert år, men med skiftende fokus. I år har målet været at finde de havne, der skaber størst værdi gennem partnerskab.
Otte havne har meldt sig i konkurrencen, og de tre af dem er blevet nomineret til Danske Havnes Initiativpris 2010, fordi de har udmærket sig ved at være dynamoer for et samarbejde, der kan skabe yderligere vækst og dynamik lokalt og for kunderne.

Dommerkomiteen har nomineret:

* Hirtshals Havn, fordi havnen i samarbejde med virksomheder har været i stand til at trække en helt ny type af opgaver til området – nemlig renovering af en borerig.

* Aalborg Havn A/S, fordi havnen er initiativtager til et norddansk netværk med en målrettet profilering indenfor vindenergi. Netværket dækker meget bredt og har også et udviklingsperspektiv.

* Frederikshavn Havn A/S, fordi havnen bidrager til at udvikle Frederikshavn til destination i bred forstand. Indsatsen skal dels trække flere færge- og krydstogtspassagerer til havnen, dels generelt øge interessen for området.

Hvem der løber med årets initiativpris, afsløres tirsdag den 16. november 2010 kl. 17.00-18.00 på Scandic Bygholm Park i Horsens umiddelbart før årets Havnekonference. De nominerede vil præsentere deres initiativer, og transportminister Hans Christian Schmidt vil offentliggøre vinderen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062