23948sdkhjf

Navne

Dagens liste over nyansatte, mærkedage og udnævnelser i transportbranchen. I dag: Årets kølemekaniker og dansker i internationalt transport-job.
Årets kølemekaniker

Simon Fjeldsted Jensen, der i december 2009 blev udlært som køletekniker og bestod svendeprøven med den højest opnåede karakter - et 10-tal - modtog medalje og udnævnes nu til Årets Kølelærling.

Udnævnelsen skete fredag den 5. marts 2010 hos Danske Køledage i Odense Congress Center, hvor Simon modtog den flotte pris som årets kølemekaniker fra Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening (AKB).

Simon arbejder til dagligt hos KH OneStop i Vejle-afdelingen hvor en stolt værkfører Glenn Boisen nyder glæde af den unge medarbejder som kommer med nytænkning og et positivt indspark til hverdagen.

Prisen er givet for faglig dygtighed, flid og godt kammeratskab i uddannelsesforløbet fortæller Simon, som er glad for sin udnævnelse. "Den daglige erfaring med at arbejde med Thermo King køleanlæg har i den grad givet mig en erfaring som er guld hver", udtaler Simon som i dag ser frem til nye udfordringer som kølemekaniker i KH OneStop.

FIXT

Per Jørgensen, der er formand for Maskinmestrenes Forening, skal fremover stå i spidsen for den europæiske transportorganisation, FICT, (Federation Internationale des Cadres des Transport).

FICT varetager ledernes interesser, når det handler om transport med skibe, fly, tog og spedition i forhold til EU-systemet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063